Dynasty интензивен хидратиращ крем, 50 мл | Beauty of Joseon

39.90лв.

+ Free Shipping

Beauty of Joseon Dynasty Cream е първият продукт на марката, обичан от мнозина, поради своята текстура, предлагаща интензивно подхранване и хидратация на кожата, предпазвайки я от изсушаване за дълго време.

Това е многофункционален крем, който съдържа вода от оризови кори, вода от женшен, сквалан и ниацинамиди, за здрава кожа и с балансирано ниво на хидратация и масло.

 

Водата от оризови кори в династията Чосон е използвана като днешния тонер. Наричаше се „Вода за красота“, използвана за красива кожа. Съдържа аминокиселини, минерали и витамин Е, които поддържат кожата хидратирана и здрава.

Водата от женшен в династията Чосон се е наричала “Шинчо”, което означава растението, изпратено от боговете. Съдържа сапонин, който помага за заздравяването и енергизирането на кожата.

Скваланът има свойства, подобни на себума, и помага за балансиране на хидратацията и омазняването, предпазвайки кожата от външни стимули.

Ниацинамидът е вид водоразтворим витамин B. Помага за предотвратяване на сухота и омазняване на кожата, като балансира секрецията на себум от кожата.

 

Beauty of Joseon

С име, вдъхновено от последната династия на Корея – династията Чосон, тази марка използва рецептите за красота на жените от тази династия като основа на всички продукти, създадени от тях. Със смесица от чисти съставки и медицински техники на растителна основа (наричани още Hanbang), Beauty of Joseon има за цел да подчертае естествената красота, блестящата и здрава кожа.

Shopping Cart
Dynasty интензивен хидратиращ крем, 50 мл | Beauty of Joseon
39.90лв.