Почистващ оризов балсам | Beauty of Joseon

40.90лв.

+ Free Shipping

Beauty of Joseon Radiance Cleansing Balm е почистващ балсам на маслена основа с мека текстура, подобна на сърбет, нежно почиства грима, замърсяванията и себума от лицето ви, без да изсушава кожата ви.

Богатата на хранителни вещества оризова вода, наречена „Вода за красота“ (Mi-Gam-Su, „미감수“ на корейски) от жените в династията Чосон, помага за подхранване и озаряване на кожата, докато екстрактите от хризантема, лавандула и лайка цветята успокояват кожата.

Не съдържа парабени!

Премахва замърсяванията, почиства кожата в дълбочина.

Начин на употреба: Нанесете върху суха кожа и масажирайте леко за 1-2 минути, за да премахнете грима и замърсяванията – количеството не трябва да надвишава размера на грахово зърно. Избягвайте контакт с очите. Изплакнете с хладка вода.

Използвайте за почистване и почистване на кожата.

Radiance Cleansing Balm е почистващо масло от типа на балсам, което разтопява себума, кожните замърсявания и основата за грим от очите и устните.

Нежно отстранете спиралата и очната линия, като по този начин елиминирате необходимостта от използване на друг продукт. Освен това е приятен за използване, защото не дразни очите.

Оризът е една от основните съставки на продукта, като има важна и стабилна роля в историята на Корея като съставка в храната и грижата за кожата.

По време на династията Чосон водата от оризови кори се използва като съвременен тоник, наричан „вода за красота“, използвана за красива кожа. Съдържа аминокиселини и минерали, спомагащи за овлажняването на сухата кожа.

Как се използва:

Нанесете балсама върху кожата и го разпределете равномерно, като масажирате. Изплакнете с топла вода и продължете с обичайната рутина. Препоръчва се за ежедневна употреба.

Beauty of Joseon

С име, вдъхновено от последната династия на Корея – династията Чосон, тази марка използва рецептите за красота на жените от тази династия като основа на всички продукти, създадени от тях. Със смесица от чисти съставки и медицински техники на растителна основа (наричани още Hanbang), Beauty of Joseon има за цел да подчертае естествената красота, блестящата и здрава кожа.

Shopping Cart
Почистващ оризов балсам | Beauty of Joseon
40.90лв.