Органична розова вода

18.00лв.20.00лв.

+ Free Shipping

100% чиста и натурална розова вода от цветовете на Rosa Damascena с ароматерапевтичен ефект

Прочута в цял свят със свойствата си да успокоява и почиства кожата

Овлажнява и подмладява кожата, подобрява лъскавината и естествения блясък

 

Код: Няма Категории: ,

Розовата вода като средство за ароматерапия може да има огромен положителен ефект в борбата със стреса и допринасянето за по-здрав сън, младост и красота.

▪Използвайте розовата вода, за да облекчите подпухналостта на очите. Поставете една бутилка, пълна с розова вода, в хладилника за около половин час и след това приложете няколко капки от нея върху памучен тампон. Внимателно го поставете върху очите си. Тази процедура ще помогне за успокояване на нежната кожа около очите, ще предотврати или намали подпухналостта на очите, ще намали стреса и умората.

▪Розовата вода  има благоприятен ефект върху кожата – ще омекоти и добави свежест на кожата. Също така ще придаде невероятно ухание на свежа роза върху тялото

▪Използвайте розовата вода, за да тонизирате кожата си.
▪Редовната употреба на розова вода може да помогне за предотвратяване на бръчки (забавя процеса на стареене), свива порите и добавя прекрасен блясък на кожата.
▪Използвайте розова вода, за омекотите и подхраните сухата кожа

▪Освежете лицето си през целия ден чрез пръскане на розова вода върху кожата си.
▪Особено през лятото, розовата вода може да стане верен приятел и помощник, който ще се грижи за кожата като използвате розова вода няколко пъти на ден. Тази процедура незабавно ще освежи кожата, ще я хидратира и подхрани, като добави и прекрасен блясък и сияние.

▪ При взимане на вана добавете 2 чаши розова вода за божествено и незабравимо преживяване.
▪ Розовата вода е натурално средство и за лесно премахване на грима.
▪ Розовата вода предпазва също така от прах, замърсявания, зачервявания и възпаление на очите. Ще осигурите красив, здравословен блясък на кожата си и невероятна свежест.

 

Тегло 0.25 kg
количество

180 мл., 200 мл.

Shopping Cart
Органична розова вода
18.00лв.20.00лв.Опции