Комплект с 8 етерични масла

138.50лв.

+ Free Shipping

Натурални етерични масла от лавандула, бор, хвойна, кориандър, индрише, мента, лайка и равнец в дървена кутия.

Поръчки по телефона: 0885069483

Маслата могат да се използват в арома дифузер арома лампа, за масаж или вана.  Комплекта за ароматерапия представлява дървена кутия с 8 чисти и натурални етерични масла:

Лавандула за ароматерапия Лавандулово масло

Чистото и натурално етерично масло от лавандула се използва основно като средство срещу безсъние и депресия. Маслото от лавандула има успокояващо и възстановяващо действие. Оказва благоприятно влияние върху кожа, склонна към акне, а също е отлично средство срещу мигрена. Етеричното масло от лавандула намалява кръвното налягане и балансира промените в настроението.

Бор и борово масло Масло от бор

Чистото и натурално етерично масло от бор се използва като деконгестант за образуването на носна слуз и подуване. Маслото от бор облекчава спазмите и възпаленията. Премахва неприятните миризми. Облекчава ревматичните болки и стимулира кръвообращението.

 

Масло от хвойна

Чистото и натурално етерично масло от хвойна може да се използва за вана, инхалации или масаж. Успокоява кожни инфекции, дерматит и ухапвания от насекоми. Ароматът облекчава безсънието, главоболието и намалява кръвното налягане.

 

Масло от семена на кориандър

Чистото и натурално етерично масло от кориандър има терапевтични свойства като аналгетик, афродизиак, притежава антиспазмично и противогъбичково действие, както и подобрява храносмилането.

Масло от индрише

Чистото и натурално етерично масло от индрише може да се използва за вана и масажи. Маслото от индрише успокоява трудно зарастващи рани. Маслото от индрише e фантастично средство срещу изгаряния и белези.

  Масло от мента

Чистото и натурално масло от мента едно от най- ценните натурални растителни масла. Неговият хладен, остър и свеж аромат на ментол действа тонизиращо и релаксиращо на цялото тяло. Отлично средство срещу умствена умора и депресия, освежава и стимулира концентрацията. Ментовото масло балансира мазната кожа, облекчава и охлажда зачервяванията след слънчеви бани.

Масло от лайка

Чистото и натурално етерично масло от римска лайка може да се използва за вана, масажи, компреси и инхалации. Маслото от римска лайка притежава противовъзпалително, антисептично, седативно действие.

 

Масло от равнец

Лечебната сила на чистото и натурално масло от равнец е позната отдавна: лекува от треска, инфекции на дихателните пътища, храносмилателни разстройства, нервно напрежение, язви, обриви и рани. Елиминира гнева, раздразнителността, балансира, действа като антидепресант, успокоява и помага да заспите.

Тегло 0.432 kg
Shopping Cart
Комплект с 8 етерични масла
138.50лв.