Комплект с 4 етeрични масла

38.50лв.

+ Free Shipping

Комплект натурални етерично масло от лавандула, хвойна, кориандър и бор в дървена кутия

Поръчки по телефона: 0885069483

Маслата могат да се използват в арома дифузер арома лампа, за масаж или вана. Комплекта за ароматерапия представлява дървена кутия с 4 чисти и натурални етерични масла:

Лавандула за ароматерапия Масло от лавандула

Чистото и натурално етерично масло от лавандула се използва основно като средство срещу безсъние и депресия. Маслото от лавандула има успокояващо и възстановяващо действие. Оказва благоприятно влияние върху кожа, склонна към акне, а също е отлично средство срещу мигрена. Етеричното масло от лавандула намалява кръвното налягане и балансира промените в настроението.

Масло от хвойна

Чистото и натурално етерично масло от хвойна може да се използва за вана, инхалации или масаж. Успокоява кожни инфекции, дерматит и ухапвания от насекоми. Ароматът облекчава безсънието, главоболието и намалява кръвното налягане.

Масло от семена на кориандър

Чистото и натурално етерично масло от кориандър има терапевтични свойства като аналгетик, афродизиак, притежава антиспазмично и противогъбичково действие, както и подобрява храносмилането.

 

Бор и борово масло Масло от бор

Чистото и натурално етерично масло от бор се използва като деконгестант за образуването на носна слуз и подуване. Маслото от бор облекчава спазмите и възпаленията. Премахва неприятните миризми. Облекчава ревматичните болки и стимулира кръвообращението.

 

 

 

 

Тегло 0.234 kg
Shopping Cart
Комплект с 4 етeрични масла
38.50лв.