Комплект с 12 етерични масла

278.50лв.

+ Free Shipping

Комплекта за ароматерапия представлява дървена кутия с 12 чисти и натурални етерични масла от лавандулово , бор, хвойна, кориандър, индрише, мента, лайка, равнец, маточина, жълт кантарион, безсмъртниче, римска лайка.

Маслата могат да се използват в арома дифузер арома лампа, за масаж или вана.

Поръчки по телефона: 0885069483

Лавандула за ароматерапия Лавандулово масло

Чистото и натурално етерично масло от лавандула се използва основно като средство срещу безсъние и депресия. Маслото от лавандула има успокояващо и възстановяващо действие. Оказва благоприятно влияние върху кожа, склонна към акне, а също е отлично средство срещу мигрена. Етеричното масло от лавандула намалява кръвното налягане и балансира промените в настроението.

 

Бор и борово масло Масло от бор

Чистото и натурално етерично масло от бор се използва като деконгестант за образуването на носна слуз и подуване. Маслото от бор облекчава спазмите и възпаленията. Премахва неприятните миризми. Облекчава ревматичните болки и стимулира кръвообращението.

 

 

Хвойна - натурлано масло от хвойна Масло от хвойна

Чистото и натурално етерично масло от хвойна може да се използва за вана, инхалации или масаж. Успокоява кожни инфекции, дерматит и ухапвания от насекоми. Ароматът облекчава безсънието, главоболието и намалява кръвното налягане.

 

Семена накоринадър - натурално масло от семена на кориандър Масло от семена на кориандър

Чистото и натурално етерично масло от кориандър има терапевтични свойства като аналгетик, афродизиак, притежава антиспазмично и противогъбичково действие, както и подобрява храносмилането.

 

Индрише - натурално етерично масло от индрише Масло от индрише

Чистото и натурално етерично масло от индрише може да се използва за вана и масажи. Маслото от индрише успокоява трудно зарастващи рани. Маслото от индрише e фантастично средство срещу изгаряния и белези.

 

Метна - чисто и натурално етерично масло от мента
Масло от мента
Чистото и натурално масло от мента едно от най- ценните натурални растителни масла. Неговият хладен, остър и свеж аромат на ментол действа тонизиращо и релаксиращо на цялото тяло. Отлично средство срещу умствена умора и депресия, освежава и стимулира концентрацията. Ментовото масло балансира мазната кожа, облекчава и охлажда зачервяванията след слънчеви бани.
Лайка - чисто и натурално етерично масло от лайка Масло от лайка

Чистото и натурално етерично масло от римска лайка може да се използва за вана, масажи, компреси и инхалации. Маслото от римска лайка притежава противовъзпалително, антисептично, седативно действие.

 

Равнец - чисто и натурално масло от равнец Масло от равнец

Лечебната сила на чистото и натурално масло от равнец е позната отдавна: лекува от треска, инфекции на дихателните пътища, храносмилателни разстройства, нервно напрежение, язви, обриви и рани. Елиминира гнева, раздразнителността, балансира, действа като антидепресант, успокоява и помага да заспите.

 

Метна - чисто и натурално етерично масло от мента Масло от маточина

Чистото и натурално етерично масло от маточина може да се използва за вана, инхалации или масаж. Успокоява кожни инфекции, дерматит и ухапвания от насекоми. Ароматът облекчава безсънието, главоболието и намалява кръвното налягане.

 

Масло от жълт кантарион

Чистото и натурално  масло от жълт  кантарион успокоява зачервена и раздразнена кожа. Изключително полезен е след излагане на слънчеви лъчи и особено след слънчево или механично изгаряне. Ускорява процеса на регенерация на кожата. Полезен е при охлузвания и рани за по-бързо възстановяване целостта на кожата. Използва се при отичане на крайниците.

Масло от безсмъртниче

 

Притежава билков, топъл, земен аромат и тонизира нервната система, балансира емоциите. Облекчава спазми в мускулите. Притежава силно антиейдж действие и подпомага естествената регенерация на епидермиса. Прави кожата стегната, гладка и сияйна и я предпазва от преждевременно стареене. Подходящо при акне, суха, зряла кожа.

Масло от римска  лайка

Чистото и натурално масло от римска лайка притежава сладък, плодов, тревист аромат и се използва като средна нотка в парфюмерията. Комбинира се добре с етерични масла от роза, здравец, лавандула, бергамот, иланг-иланг. Подходящо за всеки тип кожа. Действа благоприятно при депресии. Спомага за намаляване на нервното напрежение и безсънието.

 

Тегло 0.565 kg
Shopping Cart
Комплект с 12 етерични масла
278.50лв.